Disclaimer Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.Nieuws


Terug naar overzicht

8-09-2018

Proeverij tijdens Open Monumentendagen 8 en 9 september

Net als de voorgaande jaren is ook dit jaar de Luciatoren weer open tijdens de Open Monumentendagen. De Luciatoren is open van 11.00 uur tot 14.00 uur op zowel zaterdag als zondag. Ook voor mensen die al een keer in de Luciatoren zijn geweest, is een nieuw bezoek zeker aan te raden. We zijn continue zaken aan het verbeteren en onze collectie wordt steeds verder uitgebreid.
Rondom te Luciatoren hebben we inmiddels een mooi pad liggen, zodat ook de kant van het kerkhof bezocht kan worden door mensen die slecht ter been zijn. Van velen hebben we gehoord dat ze het nieuwe kruisbeeld en plaquette voor het altaar nog niet gezien hebben. Dit is de uitgelezen kans om ook de omgeving van de Luciatoren weer eens te bezoeken. Zeker als je ook nog eens van lekker bier houdt.
Dit jaar hebben we namelijk iets nieuws bedacht samen met de Stichting De Stinselse Pier. Tijdens de openingstijden op 8 en 9 september van de Luciatoren is er tevens een proeverij van het Stinsels Pierenbier. De drie verschillende bieren Toren Trippel, Zonnig Pierenblond en Stinselse Stout zijn er gratis te proeven. Mocht het bier u goed bevallen, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een mooi flesje te kopen.
De opbrengst van het Stinsels Pierenbier komt voor een groot gedeelte weer terug in de Steenselse gemeenschap. Stichting Stinselse Pier heeft de afgelopen jaar al diverse goede doelen in Steensel gesteund. Hoe meer bier er verkocht wordt, hoe beter het met de Steenselse gemeenschap zal gaan. Noteer dus alvast 8 en 9 september in uw agenda om even bezoek te brengen aan de Luciatoren.Terug naar overzicht