Gastenboek

Het Stinsels Archief is voortdurend op zoek naar foto's, documenten of informatie die voor Steensel en de Steenselnaren van cultuur-historische waarde zijn. We nodigen bezoekers van onze site en van de Luciatoren uit om hun ervaringen of suggesties met ons de delen.

Gastenboek

Harrie Rooijackers
11-09-23 11:20:01
Beste begeleiders van de Luciatoren,
Gisteren (toevallig op Monumentendag) in groepjes met in totaal ongeveer 45 personen een bezoek gebracht aan de Luciatoren. Dit als onderdeel van onze jaarlijkse familiedag.
We waren onder de indruk van de geschiedenis en het monumentale van de toren. Maar zeker ook van de passie en deskundigheid van de gidsen. Jong en oud kwamen enthousiast terug van het bezoek.
Jullie hebben het prima voor elkaar!! Onze grote complimenten voor jullie inzet.
Familie Rooijackers
Ton van Mol ( 941 squadron Airfield manager)
30-07-20 17:11:23
Heren,

Nogmaals onze dank voor het bezoek aan de Luciatoren jongstleden dinsdag 14 juli. De kinderen en begeleiders(OJE-Feniks) waren onder de indruk van de toren, het verhaal en de manier waarop het gebracht werd. De geschiedenis moet worden door verteld. Vele jaren lopen wij voorbij aan de toren. Hadden er een post met sport en spel en altijd wilden we in de toren kijken. Er was altijd iemand die aan de deur voelde. Fantastisch dat het dit jaar gelukt is en een onvergetelijke indruk hebben gekregen van het monument en haar verhaal.

Woensdag 15 juli reden we met de bus van Steensel richting Eersel. In de bus ging het meteen los na het passeren van de Luciatoren. “We zijn daar helemaal bovenin geweest”. “Kijk de toren met de Harry Potter trap”.

Dank voor de effort voor het tentoonspreiden van Stinsel en zijn Luciatoren.

Open Jeugdwerk Eindhoven oftewel Feniks kinderkampen.